Info & tarieven

Kaartje op maat

Elke levensgebeurtenis verdient een kaartje op maat. Denk aan een geboortekaartje, trouwkaart of verhuiskaart. Ik help jullie graag om jullie ideeën om te zetten naar het kaartje van jullie dromen. Dit kan op basis van een eerder gemaakte kaart, maar een persoonlijk ontworpen kaart behoort ook tot de mogelijkheden. 

Tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. Omdat elke kaart en ontwerp uniek is werk ik niet met standaard prijzen. Ook het aantal kaartjes en gekozen materiaal is van invloed op de prijs. Gemiddeld zijn de kosten voor een persoonlijke, op maat ontworpen kaart tussen de €350,- en €650,-  (incl. drukwerk en enveloppen).

Werkwijze

Nadat de offerte akkoord is ga ik aan de slag met de eerste digitale proefdruk van de kaart. Meestal duurt dit 2-4 weken. Zodra jullie helemaal tevreden zijn met de kaart is het mogelijk om (tegen een kleine vergoeding) een gedrukte proefdruk te ontvangen. Na het definitieve akkoord en betaling van de factuur stuur ik het kaartje naar de drukker. De levertijd is gemiddeld 3-5 werkdagen. Zodra de kaarten verstuurd zijn ontvang je een track & trace link. Het is mogelijk om (zonder extra kosten) de enveloppen en stickers eerder te ontvangen.

 

Geboortekaartjes

Bij geboortekaartjes is het na akkoord op de (digitale) proefdruk even wachten tot de baby er is. Zodra de baby is geboren kunnen jullie de ontbrekende gegevens en eventuele foto’s naar mij doorsturen. Daarna ontvangen jullie nog een digitale proefdruk voor het definitieve akkoord, waarna ik de kaartjes naar de drukker stuur. In sommige gevallen is het mogelijk om (tegen een meerprijs) de levertijd te versnellen naar next-day. Willen jullie hier gebruik van maken, geef dit dan aan in het kennismakingsgesprek.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Afgeronde projecten